Категорії Інформація
Каси Додати подію
ВЄРКА СЕРДЮЧКА
17 жовтня 2022

ВЄРКА СЕРДЮЧКА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Klub Studio
Witolda Budryka 4, 30-072 Kraków

Про подію

Друзі, маємо важливе повідомлення з приводу туру Верки Сердючки у Польщі

Ми разом з командою артиста розуміємо, що ви вже готові підіймати бойовий дух під улюблені пісні! Але, на жаль, зовнішні чинники нинішної ситуації впливають на проведення цього туру вчасно.

Затримка в’їзду команди артиста до Польщі змушує перенести концерти на 21 жовтня. Ваші квитки залишаються дійсними без необхідності обміну.

Вибачте за незручності! І вже дуже скоро ми розчинимось у атмосфері єднання на концертах Верки Сердючки!

"Зірка Євробачення VERKA SERDUCHKA дасть концерти у Гданську, Кракові та Варшаві.

Перший концерт за межами України після початку війни, VERKA SERDUCHKA, на знак подяки, дасть у Польщі, яка стала тимчасовим прихистком для сотень тисяч наших співвітчизників.

VERKA SERDUCHKA & band приїдуть у повному складі. Ми абсолютно впевнені, що жодна людина не всидить на місці: ні українець, який знає всі пісні з дитинства; ні поляк, який уперше прийшов на концерт.

Концерт VERKA SERDUCHKA - це вибухова суміш всенародно улюблених хітів, гумору та приголомшливого живого виконання.

Саме тому ось уже 30 років VERKA SERDUCHKA збирає аншлаги у найпрестижніших залах та аренах по всьому світу.

Глядачі клубу Студіо вперше почують нову версію знаменитого хіта Євробачення, який із 24 лютого 2022 року звучить лише як Dancing Russia Goodbye.

Нагадаємо, що вперше, пісня з новою назвою та змістом прозвучала на знаковому концерті VERKA SERDUCHKA у київській підземці для військових, волонтерів та медиків 10 червня цього року.

Частина коштів, виручених від продажу квитків, піде на потреби постраждалих від війни в Україні.

Чекаємо на вас 17 жовтня у клубі Студіо міста Кракові.

Чим менше на вас буде одягу, тим краще: обіцяємо, буде дуже спекотно!

Також, зустрічайте нашого спецільного гостя, прекрасну співачку ROXOLANA! З травня і до сьогодні ROXOLANA регулярно виступає з благодійними концертами у військових частинах ЗСУ. З моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну артистка випустила англомовну пісню I’m Gone, в якій звернулася до світу від імені загиблих через війну українських дітей. Влітку співачка вирушила у благодійний тур містами України, кошти від якого мали бути передані ЗСУ. Під час ракетного обстрілу Вінниці 14 липня один з учасників команди загинув, а частина музикантів отримала поранення, тому тур довелось зупинити. Через тиждень після теракту ROXOLANA випустила пісню “Не бійся”, в якій закликала українців не боятися ворога і вірити в перемогу України.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код