Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олег Скрипка - Воплі Відоплясова
16 лютого 2023

Олег Скрипка - Воплі Відоплясова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Kwadrat
Stanisława Skarżyńskiego 1, Krakow, Poland

Про подію

Олег Скрипка та славетний гурт Воплі Відоплясова у Кракові 

Це приємна новина, адже тепер українці та друзі поляки матимуть нагоду почути справжній гопак-рок на сцені закладу Kwadrat у Кракові. Подія відбудеться 16 лютого, а значить, у вас є ще трохи часу, щоб встигнути купити квитки на концерт. 

Що чекає на гостей? Це буде справжнє народне гуляння, де голосом події стане Олег Скрипка - "ВВ". Ви почуєте улюблені пісні в етнообробці, народні твори у виконанні гурту. Це буде одночасно й драйвовий, й мелодійний концерт, який покаже, чим дихає українська культура. 

Відомий у світі український рок-гурт 

Історія творчості Олега Скрипки й гурту "Воплі Відоплясова" почалась ще до Незалежності України. Саме тоді, в далекому 1989 році, з'явився перший їх хіт "Танці". Згодом музиканти стають відомими в Україні та в багатьох країнах Європи, а завдяки їх діяльності на теренах України проводять рок-фестивалі та це ще далеко не все.

Сьогодні Олег Скрипка з гуртом "Воплі Відоплясова" активно займається творчістю, популяризує українську культуру, підтримує українську армію та дарує своїм шанувальникам гарний настрій. 

Й цього разу ви маєте нагоду побувати на події, яка висвітлює свободу сильних і незламних разом з Олегом Скрипкою - "Воплі Відоплясова". Чекаємо на вас! 

Подивіться більше концертів в закладі Kvadrat. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код