Категорії Інформація
Каси Додати подію
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine
06 березня 2023

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

KAMIENNA 12 / Hype Park
ul. Kamienna 12, 31-403 Kraków

Про подію

Гурт «Без обмежень» з програмою «Be Brave Like Ukraine» у Кракові

Закарпатський рок-гурт «Без обмежень», який став відомим не тільки в рідній Україні, вирушив туром по Європі, щоб приголомшити своїх шанувальників, зустрітися з ними та допомогти рідній країні вистояти у боротьбі з руським агресором та перемогти його.

6 березня хлопці гурту запрошують зустрітися у Кракові у місці, де проводять найкращі концерти та фестивалі міста - KAMIENNA 12 / Hype Park. Приходьте обов’язково, але не забудьте вчасно купити квитки. Зручно й безпечно можна це зробити на цій сторінці.

На які концерти ще варто сходити у Кракові? Про це дізнатися ви можете з афіші.

Яскравий захід з гуртом «Без обмежень»

Хлопці цього гурту справжні рок-романтики, які крадуть серця вокалом, неймовірними текстами пісень, щирістю та тим, як вони діляться своїми почуттями. Та цього разу буде інакше – більш емоційніше та чуттєвіше.

Що будете співати у цей день?Свої улюблені треки - «Зорі запалали», «Героям», «Без неї ніяк», «Листопад», «Вільні люди» та багато інших пісень.

Також хлопці приготували для вас багато музичних сюрпризів, які точно вам сподобаються. Давайте будемо разом у цей весняний день й підтримаємо все українське. До зустрічі!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код