Категорії Інформація
Каси Додати подію
Артем Пивоваров - Краків
26 червня 2022

Артем Пивоваров - Краків

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Kwadrat
Stanisława Skarżyńskiego 1, Krakow, Poland

Про подію

Артист, пісні якого миттєво стають хітами та займають перші рядки чартів! Володар премії Yuna «Хіт року» та улюбленець усіх поколінь!

Артем Пивоваров — прогресивний сучасний артист, саундпродюсер, музикант із нестандартним та актуальним поглядом на музичну індустрію в Україні та країнах СНД. Якщо говорити про музичні тренди, Артем Пивоваров, безперечно, один із їхніх законодавців. Шанувальники творчості артиста вже давно вивели формулу його унікальності, називаючи його «стихійним». Однозначно, музика – це стихія Артема.

Виконавець, чиєю «візитною карткою» в українському шоу-бізнесі став випуск треків двома мовами: українською та російською. Під кліпом на один із найгучніших його хітів — «Дежавю» — вже понад 80 мільйонів переглядів на YouTube.

Артем Пивоваров вирушає у великий тур країнами Європи на підтримку України! Усі зібрані гроші будуть направлені до благодійного фонду.

Зокрема, кошти будуть спрямовані на потреби Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний шпиталь», який потребує закупівлі реанімаційного обладнання. За словами керівництва медичної установи, щомісячно таке новітнє обладнання зможе врятувати близько 5000 життів наших захисників та громадянських, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код