Категорії Інформація
Каси Додати подію
Celebration of QUEEEN. Tribute show starring Marc Martel - Краков
05 липня 2022

Celebration of QUEEEN. Tribute show starring Marc Martel - Краков

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Klub Studio
Witolda Budryka 4, 30-072 Kraków

Про подію

The Show Must Go On – заповідав нам великий Фредді Меркьюрі. І його шоу дійсно триває в устах приголомшливого вокального двійника Марка Мартела. Не пропустіть фантастичний концерт, на якому воскресне геній Фредді Меркьюрі.

QUEEN SHOW НАЖИВО

Марк Мартел повернув меломанам улюблену музику. Завдяки його таланту ми можемо насолоджуватися хітами британських рок-легенд наживо. Після смерті Фредді Меркьюрі це здавалося неможливим. Але Марку вдалося вдихнути життя в культові пісні. З цим згодні не тільки фанати Queen, а й учасники зіркової команди! Гітарист Брайан Мей і ударник Роджер Тейлор захоплюються вокалом канадця. Вони призначили Марка солістом офіційного триб'ют-проекту The Queen Extravaganza.

МАРТЕЛ І "БОГЕМСЬКА РАПСОДІЯ"

Виконавець уможливив вихід найкасовішого музичного байопіку про Фредді Меркьюрі. У фільмі, крім архівних записів покійного фронтмена, звучить голос Марка Мартела. Продюсер картини Грем Кінг зізнався, що кінокартина просто не відбулася б без Марка. Марк Мартел – це унікальне явище, він дійсно не лише співає як Фреді, уловлюючи його манеру поведінки, вокальні інтонації, він ще і зовні схожий на соліста Queen. Не даремно критики називають Мартела «реінкарнацією» Меркьюри. А знаменитий ударник «Квінів» Роджер Тейлор благословив Марка на фільм «Богемська рапсодія», де його голосом співає актор Рами Малек.

У 2011 році Мартел взяв участь в конкурсі проекту Queen Extravaganza. Він виконав фрагмент пісні «Somebody To Love», і цього вистачило, щоб звезти з розуму слухачів і легендарних музикантів Queen. Ролик зібрав 9 000 000 переглядів.

СВІТОВІ ХІТИ QUEEN У ПОЛЬЩІ (ВРОЦЛАВ - 4.07, КРАКІВ - 5.07, ВАРШАВА - 7.07)

Приходьте на Шоу поза часом, щоб почути культові композиції британських рок-зірок. Марк Мартел виконає голосом Фредді Меркьюрі знакові хіти, такі як: Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga і, звичайно ж, The Show Must Go On. Приходьте і станьте частиною Офіційного й безперечно кращого триб'ют-шоу Queen в світі.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код